Nová centrála DSV zvítězila v soutěži Best of Realty 2016

Nové logistické centrum DSV v Panattoni Parku Prague Airport II získalo první místo v 18. ročníku prestižní realitní soutěže Best of Realty v kategorii skladových a průmyslových areálů.

Vyhlášení výsledků a předání ocenění těm nejlepším proběhlo v úterý 15. listopadu 2016 během slavnostního večera v Kongresovém sále České národní banky v Praze. Celkově bylo nominováno 37 projektů.

Best of Realty je považována za nejprestižnější oborovou soutěž v České republice. Z toho důvodu se jí také někdy přezdívá „český realitní Oscar“. Odborná porota se skládá ze zástupců Asociace pro rozvoj trhu nemovitostí (ARTN) a dalších profesních sdružení, agentur pro výzkum trhu, bankéřů, realitních makléřů a poradenských společností.

Slavnostní otevření nového českého sídla DSV proběhlo poměrně nedávno, ve středu 26. října 2016, za účasti nejvyššího šéfa společnosti Jense Bjørna Andersena. Výstavba areálu o souhrnné výměře 23 301 m2 reprezentuje investici ve výši 500 milionů korun. Unikátní je cross-dock, který má rozpon 45 metrů bez jediného sloupu. Díky tomu je zajištěn plynulý tok zásilek a také vyšší bezpečnost. Nicméně celé logistické centrum je vybaveno moderními technologiemi a IT systémy.

Podívejte se na video ze slavnostního otevření.