DSV spouští novou službu DSV Protect

Chcete mít klidné spaní, když vaše zásilky putují na místo určení? Mnoho zákazníků žije v domnění, že jsou plně kryti odpovědností přepravce nebo jejich vlastním pojištěním.

Stane-li se mimořádná událost, může je překvapit například výše spoluúčasti. Rozsah odpovědnosti přepravce je navíc regulován mezinárodním právem a konvencemi. Výše kompenzace tak může být v důsledku toho na hony vzdálená skutečné hodnotě nákladu.

„Zákazníci si obvykle neuvědomují stanovené limity v rámci odpovědnosti přepravce, a tak jsou někdy velmi zaskočení, když pak ve finále zjistí, jak málo dostanou coby odškodné. To je také důvodem, proč DSV přináší novou službu, DSV Protect,“ říká Karel Kváč, Sales & Marketing Director, DSV Road a.s.

DSV Protect je služba, která kryje případnou finanční ztrátu, pokud dojde k poškození nebo ztrátě jejich zásilky v závislosti na typu a hmotnosti zásilky. Maximální finanční kompenzace je až do výše ekvivalentu 5 000 EUR.

Rychlé odškodnění bez zdlouhavého čekání

Okřídlené rčení „čas jsou peníze“ platí v přepravě obzvlášť. V rámci využívání služby DSV Protect mají naši zákazníci garanci, že v případě vzniku škodní události, bude tato událost řešena obratem a to s minimálními požadavky na dokumentaci. Nemusí tedy ztrácet čas únavným „papírováním“ a mají tak volné ruce pro důležitější aktivity než je řešení reklamace.

Služba DSV Protect je již dostupná ve Skandinávii, i dalších evropských zemích, Asii a Spojených státech a všude získává pozitivní ohlasy ze strany našich zákazníků.

„Zákazníci, kteří mají v zahraničí již se službou DSV Protect zkušenost, si zejména pochvalují krytí spoluúčasti v případě vzniku pojistné události a minimální administrativní zátěž v souvislosti s vyřízením celého reklamačního procesu. Věřím proto, že i naši zákazníci v České republice DSV Protect ocení,“ uzavírá Petr Chocholatý, Managing Director DSV Road a.s.

V České republice DSV Road zavádí tuto službu od 1. září na sběrné zásilky do 1 000 kg do Velké Británie a Severního Irska a zpět do Česka. Další státy budou postupně přibývat.  Pro více informací volejte na +420 844 555 588 nebo nás kontaktujte emailem na obchod@cz.dsv.com

Více informací naleznete také zde http://www.protect.dsv.com/cs-CZ