DSV Daily Pallet získala ocenění European Logistics Award

Společnost DSV byla oceněna asociací BIFA (British International Freight Association) za systém mezinárodních paletových přeprav Daily Pallet. Cena European Logistics je ve Velké Británii udělována každoročně za dosažené úspěchy na poli mezinárodní nákladní přepravy.

Velmi nás potěšilo vítězství v kategorii European Logistics“ říká Chris Maylon, obchodní ředitel DSV UK. „Vyslyšeli jsme přání našich zákazníků a navrhli pro ně kompletně novou službu, abychom vyhověli jejich náročným požadavkům. Jsme rádi, že naše úsilí ocenili nejen oni, ale i porotci soutěže.“

Komise ocenila investice do IT a změny procesů, které lépe vyhovují zákazníkům, zejména díky snížení přepravních časů a vyšší míře včasného doručení. DSV Daily Pallet nabízí denní odjezdy do 32 evropských zemí přes centrální překladiště v Německu. Kromě toho služba zahrnuje i jednoduché online objednávky, nakládky a vykládky na denní bázi.

Daily Pallet byla na evropský dopravní trh (včetně České republiky) uvedena v roce 2013 a je neustále obohacována o nové doplňkové služby. V současné době je ve vývoji automatická avizace v případě zpoždění.

Cena pro DSV Daily Pallet