Bez starostí a s úsměvem do Velké Británie a Irska

S přepravou do Velké Británie a Irska má společnost  DSV dlouholeté zkušenosti a svým zákazníkům poskytuje špičkový servis. Navíc jsou linky do těchto destinací ještě nově posíleny  a ceny se drží při zemi.

Ve Velké Británii společnost DSV disponuje sofistikovanou sítí překladišť, a proto je možné na celém území vyzvedávat a doručovat každý den zásilky sběrného charakteru. Díky flexibilnímu distribučnímu systému není problém rychle reagovat na změny ohledně místa a času doručení, termínu vyzvednutí zásilky apod. Jak objemnější zásilky, tak i ty menší do velikosti 5 europalet a hmotnosti do 3 500 kg jsou expedovány do Velké Británie každý den či dle požadavků zákazníků.  Samozřejmostí je online sledování zásilek, stačí zadat číslo zásilky do Track & Trace aplikace a jste v obraze, kde se vaše zásilka nachází.

Přepravy do těchto oblastí se vyznačují nevyzpytatelným počasím, které může vzhledem k faktu, že se jedná o ostrovní státy dopravu pěkně zkomplikovat a to hlavně v zimním období, kdy bývá moře často rozbouřené.  Takové riziko se ale z logiky věci musí brát v potaz, poněvadž tento faktor nelze ovlivnit.  I z tohoto důvodu zavedlo DSV službu, která bývá opomíjena, a to je pojištění zásilek včetně pojištění následných škod.

Pojištění nákladu u společnosti DSV Cargo Insurance kryje škodní události u všech běžně přepravovaných komodit. Veškeré pojištění je poskytováno v souladu s mezinárodně uznávanými přepravními doložkami.  Nově je nyní možné pojistit i následné škody, které vám ušetří starosti s nečekanými komplikacemi jako je např. zpoždění zásilky zboží podléhající rychlé zkáze, a to bez jakékoliv spoluúčasti.

Do Irska, ostrovního souseda Velké Británie, pravidelně odjíždějí z České republiky sběrné kamiony až 2x týdně a stejně často i v opačném směru z Irska do České republiky. Zásilky do velikosti  5 europalet  a do 3 500 kg jsou přepravovány každý den a to za nejvýhodnější ceny na trhu. Taktéž jako u přeprav do Velké Británie je v nabídce možnost online trackování a pojištění zásilek.

DSV poskytuje kvalitní spolehlivý servis pro přepravy do těchto destinací. Na co je však dobré si dát v současnosti pozor?

Mimo počasí (jež je mimochodem i typicky anglickým tématem k rozhovoru) je ožehavým bodem zajištění bezpečnosti nákladu hlavně na úseku z Calais do Doveru. Kamiony se zde totiž stávají vyhledávaným terčem pro imigranty, kterým slouží jako dopravní prostředky. Z toho vyplývají rizika zničení či kontaminace zboží. Řidičům hrozí pokuty, jsou ohroženy termíny dodání a další administrativní komplikace.

„Samozřejmě díky dlouholetým zkušenostem na tomto trhu máme v  DSV nastavena bezpečnostní opatření tak, abychom se těchto nepříjemných problémů vyvarovali", říká generální ředitel společnosti DSV, Petr Chocholatý.